I våra barer finns något för alla att smutta, sippa och svepa. Här trivs den mest inbitna cosmopoliten lika bra som urbefolkningen. Om det nu någonsin varit en skillnad dem emellan.

Sortimentet är fyllt till bredden. Om du vill, blandar bartendern gärna en ny- och mysskapande fräsch drink med lite storstad i. Långt bortom beställningar där citronskivan eller körsbäret är höjden av kreativitet. Det kan vara en champagnedrink, något med fruktpuré i. Eller något gott i ett glas du aldrig sett förr.
 
I Baren på nedervåningen kan du både börja och avsluta kvällen. Slå dig ner i fåtöljerna med den du tycker om och prata om livets väsentligheter över ett glas vin till moderna toner, jazzstandards eller bossanovarytmer. Eller höj en hederlig stor stark eller ett vodkaglas mot taket och skåla in kvällen med kompisgänget.

En trappa upp är musiken lägre, mer stämningsfull. Där samspelar musiken med baren för att höja restaurangupplevelsen för matgästerna. Vår runda lounge väntar på dig, med eller utan mat i magen. Här kan du ta en drink och betrakta konstverk och människor i din avskildhet, eller äta dessert till kaffe och avec med övriga sällskapet. .