Lunch Västerås

Välkommen till Restaurang Varda, din lugna oas mitt i stan. Kom in till oss för en smakfull lunch i Västerås stadskärna. Med sitt centrala läge är Varda det självklara valet för den som vill koppla av och njuta av god mat. Här kan du sitta ner, ta en paus från det hektiska tempot och låta dig förtrollas av smakerna på tallriken. 

Lunch i Västerås

Restaurang Varda – Njut av en lunch i hjärtat av Västerås 

Upplev en smakfull och säsongsbetonad meny på Varda. Våra rätter skapas med omsorg och kärlek från lokala råvaror för att ge dig den bästa smakupplevelsen. Koppla av i vår hemtrevliga atmosfär och njut av den välsmakande maten mitt i Västerås.

Här får du smaksensationer av vällagade rätter där kvalitet står i fokus. Avnjut din måltid på vår terrass för en extra njutning. Vår lunch inkluderar sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe, så du kan ta en paus i vardagen.

För den som vill förgylla helgen erbjuder vi en speciell helglunch på lördagar mellan 12.00 och 16.00. Passa på och njut av en smakupplevelse som kommer förgylla din helg. 

Välkommen in och avnjut din lunch på Restaurang Varda.

Se vår lunchmeny på toppen av sidan. 

Er restaurang i Västerås

Vardas terrass är en annan höjdpunkt, som erbjuder en fantastisk plats att umgås på under varma dagar. Här kan du njuta av en kopp kaffe, ett glas vin, eller varför inte prova någon av de läckra rätterna från vår uteservering? Dessutom är fredagar extra speciella med after work från kl. 16, där Varda bjuder på en livligare stämning.

Restaurang Varda tar även dryckesupplevelsen på allvar. Med 20 % rabatt på allt i baren, från läsk till alkoholfria drycker, när du beställer direkt i baren, är det alltid en anledning att skåla. Detta gäller varje dag, oavsett tid.

Vi erbjuder även presentkort – den perfekta gåvan för alla som uppskattar god mat och dryck i en trivsam atmosfär. Våra presentkort är en utmärkt överraskning för vänner, familj eller kollegor.

Varda är mer än bara en restaurang i Västerås; det är en plats där varje besök blir en fest. Oavsett om det är vardag eller helg, garanterar Varda en oförglömlig upplevelse. Boka ditt bord idag och upplev varför Restaurang Varda är ett toppval för matälskare i Västerås.