Restaurang Västerås

Upptäck Restaurang Varda, en kulinarisk pärla i Västerås stadskärna, där en unik matupplevelse väntar på varje besökare. Mitt i Västerås livliga centrum erbjuder Varda en oas för alla som söker en paus från vardagen, oavsett om det är för en snabb lunch eller en avslappnad middag

Restaurang Varda – En restaurang i Västerås

På Varda finner du en meny som speglar det bästa av lokala råvaror och säsongsbetonade rätter, allt tillagat med omsorg och kärlek. Restaurangen är känd för sin hemtrevliga atmosfär, där gäster kan koppla av och njuta av välsmakande mat i en mysig miljö.

För de som vill uppleva något extra, erbjuder Varda en imponerande festvåning en trappa upp. Perfekt för att fira speciella tillfällen, är denna våning idealisk för både små och stora grupper. Oavsett om det gäller födelsedagsfiranden, företagsevent eller bara en samling med nära och kära, skapar Varda den perfekta miljön.

Er restaurang i Västerås

Vardas terrass är en annan höjdpunkt, som erbjuder en fantastisk plats att umgås på under varma dagar. Här kan du njuta av en kopp kaffe, ett glas vin, eller varför inte prova någon av de läckra rätterna från vår uteservering? Dessutom är fredagar extra speciella med after work från kl. 16, där Varda bjuder på en livligare stämning.

Restaurang Varda tar även dryckesupplevelsen på allvar. Med 20 % rabatt på allt i baren, från läsk till alkoholfria drycker, när du beställer direkt i baren, är det alltid en anledning att skåla. Detta gäller varje dag, oavsett tid.

Vi erbjuder även presentkort – den perfekta gåvan för alla som uppskattar god mat och dryck i en trivsam atmosfär. Våra presentkort är en utmärkt överraskning för vänner, familj eller kollegor.

Varda är mer än bara en restaurang i Västerås; det är en plats där varje besök blir en fest. Oavsett om det är vardag eller helg, garanterar Varda en oförglömlig upplevelse. Boka ditt bord idag och upplev varför Restaurang Varda är ett toppval för matälskare i Västerås.